Otvorite
svoju 
ePoštu

Primanje dokumenata u ePoštu

U vašu ePoštu stizat će računi i ostali dokumenti izdavatelja koje sami odaberete iz naše baze partnera. Za vas je ova usluga potpuno besplatna.  
Svakodnevno ugovaramo suradnju s novim izdavateljima dokumenata, a i vi možete predložiti izdavatelja čije biste dokumente htjeli vidjeti u svojem eBoxu.
Svoj prijedlog pošaljite na adresu elektroničke pošte: podrska@eposta.hr.

Plaćanje režijskih računa karticama za samo 2 kn po računu


Platnim karticama Visa, Master Card, Diners i Maestro Cirrus svih banaka možete platiti režijske račune u svojem eBoxu. Naknada za platnu transakciju naplaćuje se po računu i iznosi 2 kn neovisno o iznosu koji se plaća. 
Za račune primljene na kućnu adresu možete popuniti nalog i platiti ih platnim karticama uz fiksnu naknadu od 2 kn bez obzira na iznos računa.

Davanje ovlaštenja drugom korisniku servisa

Podijelite dokumente s drugim korisnikom ePošte davanjem ovlaštenja za pojedini dokument ili za sve dokumente nekog izdavatelja.

Za svaki dokument prispio u vašu ePoštu možete dati ovlaštenje drugom korisniku servisa, kao i za svaki račun, koji će korisnik kojem ste dali ovlaštenje moći i platiti.
To možete napraviti na portalu za svaki pojedinačni dokument, za pojedinog Izdavatelja ili pojedinu uslugu nekog izdavatelja, a sve promjene po računu (status i plaćanje) vidljive su odmah u vašoj ePošti.


Slanje iz svoje ePošte

Korisnici ePošte mogu međusobno razmjenjivati poruke ili pisma. 

Poruke se mogu slati u formi e-maila drugom korisniku servisa ili na vanjsku adresu elektroničke pošte pri čemu poruka dobiva vremenski žig i digitalni potpis Hrvatske pošte. Elektronička pisma mogu se slati drugom korisniku servisa kao obično ili preporučeno pismo, ali i na ispis, kuvertiranje i dostavu na bilo koju adresu u svijetu kao obično, prioritetno, preporučeno ili prigodno pismo. Usluga slanja pisama naplaćuje se prema vrijedećem cjeniku.

Upravljanje svojim eBoxom

Dizajnirajte svoj eBox, kreirajte grupe za pohranu podataka kako vama odgovara i pretvorite eBox u svoga osobnog asistenta. Pohranite svoje dokumente prvu godinu potpuno besplatno, a želite li sigurnu arhivu dokumenata kojoj možete pristupiti s bilo kojeg računala na svijetu, i za dokumente starije od godinu dana, uslugu pohrane (arhiviranja) naplaćujemo prema vrijedećem cjeniku.

Primanje promotivnog materijala

U vaš eBox stizat će promotivni materijal i korisne obavijesti naših partnera, ali samo one prethodno provjerene s naše strane i koje se odnose na vaše geografsko područje ili područje interesa. Ako ne želite nastaviti primati promotivne materijale pojedinog oglašivača, možete otkazati njihovo primanje.