Otvorite
svoju
ePoštu

Primanje računa na računalo ili mobitel

U vašu ePoštu stizat će računi i ostali dokumenti od izdavatelja koje sami odaberete iz naše baze partnera. Za vas je ova usluga potpuno besplatna.

Svakodnevno ugovaramo suradnju s novim izdavateljima dokumenata, a i vi možete predložiti izdavatelja čije biste dokumente htjeli vidjeti u svojem eBoxu.
Svoj prijedlog pošaljite na adresu elektroničke pošte: podrska@eposta.hr.

Plaćanje režijskih računa kreditnim karticama

Platnim karticama Visa, Mastercard, Diners i Maestro Cirrus svih banaka možete platiti režijske račune putem svog elektroničkog poštanskog kovčežića - eBoxa. Naknada za platnu transakciju naplaćuje se po računu i iznosi 2 kn neovisno o iznosu koji se plaća.
ePoštom možete platiti račune bez obzira na to jeste li ih primili u eBox ili na kućnu adresu.
Za račune primljene na kućnu adresu možete popuniti nalog na računalu ili skenirati 2D bar-kod, odnosno slikati uplatnicu svojim pametnim telefonom.

Davanje ovlaštenja drugom korisniku servisa

Podijelite dokumente s drugim korisnikom ePošte davanjem ovlaštenja za pojedini dokument ili za sve dokumente nekog izdavatelja.
Za svaki dokument prispio u vašu ePoštu možete dati ovlaštenje drugom korisniku servisa, kao i za svaki račun, koji će korisnik kojem ste dali ovlaštenje moći i platiti.
To možete napraviti na portalu za svaki pojedinačni dokument, za pojedinog izdavatelja ili pojedinu uslugu nekog izdavatelja. Sve promjene po računu (status i plaćanje) vidljive su odmah u vašoj ePošti.

Slanje iz svoje ePošte

Korisnici ePošte mogu međusobno razmjenjivati poruke ili pisma.

Poruke se mogu slati u obliku elektroničke poruke drugom korisniku servisa ili na vanjsku adresu elektroničke pošte pri čemu poruka dobiva vremenski žig i digitalni potpis Hrvatske pošte.
Elektronička pisma mogu se slati drugom korisniku servisa kao obično ili preporučeno pismo, ali i na ispis, kuvertiranje i dostavu na bilo koju adresu u svijetu kao obično, prioritetno, preporučeno ili prigodno pismo. Prigodno pismo je pismo poslano na ispis i kuvertiranje, koje se otiskuje na prigodnim obrascima i pakira u prigodne omotnice (rođendanska čestitka, čestitka za Valentinovo, pismo poslano u ime Djeda Mraza i sl.). Usluga slanja pisama naplaćuje se prema valjanom cjeniku.

Upravljanje svojim eBoxom

Dizajnirajte svoj eBox, kreirajte grupe za pohranu podataka kako vama odgovara i pretvorite eBox u svog osobnog asistenta. Pohranite svoje dokumente prvu godinu potpuno besplatno, a želite li sigurnu arhivu dokumenata kojoj možete pristupiti s bilo kojeg računala na svijetu, i za dokumente starije od jedne godine, uslugu pohrane (arhiviranja) naplaćujemo godišnje, prema valjanom cjeniku.

Primanje promotivnog materijala

U vaš eBox stizat će promotivni materijali i korisne obavijesti od naših partnera, ali samo one prethodno provjerene s naše strane i koje se odnose na vaše geografsko područje ili područje interesa. Poruke ćete dobivati u svoju ePoštu samo ako ste dali privolu za primanje obavijesti od Hrvatske pošte ili ugovornih partnera. Ako ne želite nastaviti primati promotivne materijale i obavijesti, možete otkazati njihovo primanje u postavkama svoje ePošte ili preko naše korisničke podrške.